FAQ- Meest gestelde vragen over Geboortekaartjes met foto


Wanneer is de beste tijd om geboortekaartjes te bestellen?
Wij adviseren om minimaal 2 weken van tevoren (voordat je kindje wordt verwacht) de geboortekaartjes te bestellen. Je hebt dan nog voldoende de tijd om eventuele aanpassingen door te geven.

Kan ik zelf het kaartje aanpassen?
Wij willen graag dat iedereen het perfecte geboortekaartje ontvangt. De geboortekaartjes die wij aanbieden zijn geen "standaard" geboortekaartjes maar exclusief maatwerk bestaande uit enorm veel lagen. Jij bepaald zelf waar wat komt te staan en hoe, het verschil is alleen dat wij de aanpassingen, met liefde, zorg en oog voor detail, voor jou doen :) Wij zorgen voor de perfecte fotobewerking, voor de perfecte uitlijning van de tekst, het perfecte kaartje! 

Hoelang duurt het voordat het geboortekaartje klaar is?
Geboortekaartjes zijn op werkdagen binnen 1 uur klaar! Dit is inclusief het plaatsen van je eigen tekst en het plaatsen van de foto van je kindje in het sprookje. Na jouw akkoord gaan wij de kaarten drukken en sturen wij de kaarten per pakketpost naar je toe!

Is het moeilijk om zelf de foto te maken?
Nee, echt niet! Je hoeft je kindje niet in moeilijke posities te leggen. De foto die wij nodig hebben is een foto van een natuurlijke positie van je kindje en deze kun je gewoon maken met je smartphone.  Het enige wat wij vragen is dat je even de tijd neemt om het fotovoorbeeld door te lezen, wat wij je toesturen na je bestelling.

Kan ik eerst een voorbeeld zien met mijn eigen foto('s) verwerkt in het geboortekaartje?
Natuurlijk begrijpen wij dat het spannend is en ook best moeilijk om een voorstelling te maken over hoe het geheel eruit komt te zien. Het bewerken van een foto gebeurt niet met 1 druk op de knop en wordt door ons erg nauwkeurig gedaan, vandaar dat het gewoonweg niet mogelijk is voor ons om iedere foto op voorhand (zonder bestelling) te plaatsen. Maar vertrouw op ons! Wij leveren geen kaartjes af waar wij niet achter staan. Als jouw foto echt niet geschikt is voor de kaart vragen wij je om een nieuwe foto aan te leveren. Wij bewerken jouw foto optimaal om tot het best mogelijke resultaat te komen, dat beloven wij :)  Op deze pagina zie je een aantal kaarten van klanten en het resultaat van de aangeleverde foto('s).

Kan mijn baby een kroontje op of kunnen jullie vleugeltjes plaatsen?
Ja, wij plaatsen haarbandjes, kroontjes of fairytale vleugeltjes, zonder extra kosten.

De baby in het voorbeeld heeft een mutsje en een broekje aan, photoshoppen jullie dit op mijn baby?
Nee. Wij photoshoppen geen kleding voor de baby. Wij kunnen wel een kroontje plaatsen of vleugeltjes als je dat leuk vind.

Kan de grote broer/zus ook in het geboortekaartje?
Ja, dit is zeker mogelijk! Foto's van broertjes/zusjes en/of huisdieren plaatsen wij ook in het geboortekaartje, super leuk!

Ik wil mijn eigen tekst in de kaart, kan dat?
Uiteraard! Jij bepaalt welke tekst er in het geboortekaartje komt en in welk lettertype.

Kan ik geboortekaartjes bestellen vanuit België/ Europa?
Dat is zeker mogelijk. Wij verzenden wereldwijd.

Wat wordt er bedoeld met een (deel)vergroting van de kaart?
Bij een deel vergroting wordt het gedeelte van het geboortekaartje waar je kindje op staat vergroot , je krijgt eigenlijk dan een (kleine) sprookjesfoto van de kaart. Als je kiest voor een XL kaart ontvang je het geboortekaartje in groot formaat. Dit is superleuk om neer te zetten tijdens een kraamfeest bijvoorbeeld of om te bewaren als keepsake.

Wat wordt er bedoeld met het digitale bestand van de kaart?
Dit zijn de originele, hoge resolutie bestanden van het geboortekaartje, in het bestelde formaat . Bij een dubbelgevouwen kaart bijvoorbeeld ontvang je 2 digitale bestanden: 1 bestand van de buitenzijde en 1 bestand van de binnenzijde. Deze bestanden zijn om te bewaren of je kunt deze bestanden gebruiken om zelf een vergroting af te (laten) drukken. Houd er wel rekening mee dat het digitale bestand in het formaat is van het bestelde formaat. Een kleine kaart van 11x11cm kun je bijvoorbeeld niet supergroot af laten drukken zonder kwaliteitsverlies.

♦ De verhouding voor een vergroting van de kaart is ongeveer tot 3x het formaat van de kaart. Een dubbelgevouwen kaart van 11x11cm (gesloten) bijvoorbeeld, kun je uitvergroten tot 11 centimeter x3 → maximaal 33x33cm.

 


Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag :)

© 2010 - 2022 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel