Uitnodigingen | Trouwkaarten, Save the date kaarten & bedankjes!
Jullie gaan trouwen! (YEEY!) Gefeliciteerd!


Trouwkaarten, de perfecte uitnodiging voor jullie huwelijksdag
Hier vind je een kleine collectie trouwkaarten. Uitnodigen voor een huwelijk stemmen wij het liefste af op de wensen van het bruidspaar natuurlijk. Dus houden jullie van bepaalde kleuren, een bepaalde stijl, wil je een kaart uit onze collectie aan laten passen of misschien hebben jullie een eigen idee wat jullie willen? Laat het ons weten, samen met jullie ontwerpen wij de perfecte uitnodiging voor jullie trouwdag, zonder extra kosten!

Gratis opzet van je trouwkaart
Als je benieuwd bent hoe een kaart eruit gaat zien met jullie eigen tekst, kunnen jullie 1x gratis een tekst opzet laten maken van een kaart uit de collectie. Een gratis opzet kun je hier aanvragen:  De opzet sturen wij digitaal, per e-mail naar je toe, bewaren wij 1 maand voor je,  en is geheel vrijblijvend :)

Digitale uitnodiging versturen via Whatsapp en/of via social media?Er gaat natuurlijk niets boven een persoonlijke uitnodiging die je ontvangt per post :) Maar wil je liever digitaal mensen uitnodigen? Of misschien wil je de save de date of de huwelijks bedankjes digitaal versturen? Wij maken het!  Korte filmpjes van maximaal 1 minuut met alle info en eventueel een foto van jullie samen in de stijl van jullie trouwkaart en/of huwelijk die je met 1 druk op de knop verstuurd of plaatst op social media voor slechts €89

Menukaarten. Diner naamkaartjes, Love posters & bedankjes in dezelfde stijl?
Houd je er ook zo van als alles bij elkaar past? Wij maken menukaarten en naamkaartjes voor de seating  (tafelschikking van de gasten tijdens het diner) en (mega)posters voor je huwelijk in hetzelfde ontwerp als je trouwkaart :) Zo past alles prachtig bij elkaar.

Slideshow van jou en je aanstaande voor op jullie trouwfeest
Je hebt het vast wel eens gezien, een foto slideshow, groot op de muur of via een scherm, van oude en recente foto's van het bruidspaar tijdens het feest, het diner, of bij binnenkomst van de gasten. Een slideshow "down memory lane" want er gaat toch iets veranderen :)) Wij maken diverse slideshows met teksten (eventueel met muziek) in de stijl van jullie huwelijk, die je op groot formaat kunt tonen op je huwelijksdag via een beamer bijvoorbeeld op de muur of een groot scherm of op een televisiescherm. Superleuk!

Laat de mooiste dag van je leven professioneel vastleggen
Foto's zijn altijd een blijvende herinnering van een bepaald moment. Je kunt natuurlijk iedereen vragen om foto's te schieten op jullie trouwdag, snapshots zijn hartstikke leuk! Maar een bruidsreportgae is toch iets anders. Prachtige, sfeervolle foto's die je direct terugnemen naar die ene dag. Foto's met emotie, blijdschap en van de dierbaarste momenten om voor altijd vast te houden. Wil jij dat ook? Kijk hier voor onze Bruidsreportages en maak jullie trouwdag compleet met een professionele huwelijksfotograaf :)


© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel