Yuna:
Yuna is een meisje van 8 jaar.  Ze kwam bij ons terecht via  Make a Wish en wilde graag schitteren in een sprookjesfoto als haar superheldin "Bloom" van de serie Winx Club. Samen met haar  ouders en haar twee zusjes arriveerde ze in onze studio met een superlange pink limousine. Rosalie (visagiste bij o.a. The voice Kids) was ook langsgekomen en toverde Yuna en haar zusjes om tot prachtige elfjes, daarna volgde de fotoshoot voor de sprookjesfoto.

 


 

Noëlle:
Noëlle's wens kwam ook uit via Make a Wish . Ze wilde omgetoverd worden tot Elsa uit de film Frozen. Ook zij kwam met haar twee mama's aan in onze studio in een superlange pink limousine.  Met een prachtige jurk, glitterschoentjes, met echte hakjes, en natuurlijk een tiarra ging zij op de foto met haar mama's. De sprookjesfoto  was een verrassing en hebben wij later toegestuurd. Later hoorde we dat ze een superleuke dag had gehad en dat ze erg blij was met de sprookjesfoto. Daar doen wij het voor! 

 

 

 

 

 


Over ***Make a Wish***:

De vrijwilligers van Make a Wish Nederland zetten zich in om met de gelden en giften uit fondsenwervende acties de wensen van kinderen met een ernstige, of zelfs levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.


Help ook mee om wensen uit te laten komen en doneer aan*** Make a Wish***Nederland of wordt vrijwilliger


 

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel