Informatie over Geboortekaartjes met foto


 


Geboortekaartjes bestellen, hoe werkt het?
Liever lezen? Klik hier voor de werkwijze:


Geboortekaartjes met de foto van je kindje(s)
In het geboortekaartje verwerken wij de foto van je eigen kindje. Met onze foto-tips is het echt niet moeilijk om zelf de foto te maken voor het geboortekaartje. Hierin staat namelijk stap voor stap uitgelegd hoe je het beste je kindje kunt fotograferen voor de kaart. De foto hoeft bovendien ook niet perfect te zijn. Wij corrigeren en bewerken jouw foto nauwkeurig en gaan altijd voor het allerbeste resultaat.

Broertjes en zusjes ook in het geboortekaartje?
Hoe leuk is het als de grote broer(s) en/of zus(jes) de baby aankondigen in het geboortekaartje! In bijna ieder Sprookjes geboortekaartje kunnen wij broertjes en/of zusjes in de kaart plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld aan de voorzijde van een geboortekaartje met een tekst/gedichtje erbij vanuit de grote broer en/of zus. Aan de binnenzijde van de kaart (als je het geboortekaartje opent) kan dan de baby geplaatst worden met bijvoorbeeld een tekst/gedichtje van jou en je partner en de geboortegegevens en de namen van de baby.  Klik hier voor onze voorbeeldkaarten met broertjes & zusjes.

Geboortekaartjes voor een tweeling of drieling
Verwacht je een tweeling of misschien zelfs een drieling? Alle kaarten uit onze collectie kunnen (gratis) aangepast worden voor meerlingen :)

Kaartprijzen van geboortekaartjes
De kaartprijzen vind je hier.

Aanpassingen van een geboortekaartje
Kleine aanpassingen van een geboortekaart zijn gratis. Wil je bijvoorbeeld kleine items toevoegen of juist weglaten of wil je bepaalde elementen in een geboortekaartje verplaatsen of weglaten, dan passen wij dit kosteloos voor je aan. Voor grote aanpassingen rekenen wij wel extra kosten. Grote aanpassingen voor een sprookjesgeboortekaart zijn bijvoorbeeld het veranderen van een gehele achtergrond in een kaart of het samenvoegen van verschillende sprookjes geboortekaartjes. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Kaartformaten & kaart uitvoeringen (lay-outs) van geboortekaartjes
Het aanpassen van een kaartformaat is gratis. De meeste geboortekaartjes kunnen wij ook omzetten naar een andere lay-out. Voor het omzetten van een lay-out (bijvoorbeeld van een dubbele kaart naar een drieluik kaart) betaal je eenmalig een meerprijs, vanaf €10. Klik hier voor de kaartformaten en kaart lay-outs.

Eigen idee of ontwerp voor een geboortekaartje?
Wat leuk! Laat ons weten wat je in gedachte hebt. Wij kunnen alles maken en denken graag met je mee:)

Geboortekaartjes bestellen
Sprookjes geboortekaartjes kun je bestellen:

♦ via deze website
♦via
WhatsApp +31 (0)6 31377773​
♦ telefonisch +31 (0)20 6981798
♦ per email
♦ of persoonlijk bij ons in de winkel 

Snelle levering van de geboortekaartjes
We werken snel maar altijd nauwkeurig. Als je kindje is geboren en wij de foto hebben ontvangen, op werkdagen voor 1o uur 's ochtends, ontvang je meestal al binnen 1 uur de drukproef van de kaart ter goedkeuring per e-mail. Wanneer wij jouw akkoord ontvangen voor de druk op werkdagen voor 12.
00 uur, worden je geboortekaarten op dezelfde werkdag meteen gedrukt en naar je verstuurd!Heb je nog vragen?
Chat met ons via deze website (op werkdagen tussen 10-17 uur), WhatsApp ons: +31 (0)6 31377773 of stuur ons een e-mail. 


© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel