Geboortekaartje met de foto van jouw kindje
Je kindje wordt verwacht of is misschien al geboren (gefeliciteerd :) Presenteer jouw kleine wondertje in stijl aan de wereld met onze exclusieve geboorte aankondigingen met de foto van jouw eigen baby erin verwerkt.  Wij bewerken Geboortekaarten die je kunt versturen per post en/of digitaal. Wij maken ook geboorte kaart of filmpje die je met 1 post publiceerd op  jouw social media!


Droom GeboortekaartjesDroom Geboortekaartjes
Zijn exclusieve geboortekaartjes met een dromerige achtergrond waar wij de foto van jouw kindje professioneel in verwerken zodat het net lijkt of jouw kindje zo echt gefotografeerd is.

Superleuke en lieve schommels, mandjes en baby bedjes met bloemen, wolkenluchten en lieve kleuren.

Leuke extra's voor je geboortekaartje


Foto GeboortekaartjesFoto Geboortekaartjes


Zijn klassieke geboortekaartjes met de foto van jouw kindje. Wij maken van jouw foto, die je gewoon met je smartphone kunt maken, een professionele foto en bewerken deze in kleur of in zwart-wit voordat wij deze in het geboortekaartje plaatsen.


Sprookjes Geboortekaartjes
Zijn thema geboortekaartjes van echte sprookjes met de foto van jouw kindje, perfect verwerkt in de kaart. Van Peter Pan tot Sneeuwitje en de zeven dwergen tot Assepoester. Zijn er al zusjes en broertjes? Deze verwerken wij ook in de kaart.

Sprookjesgeboortekaartjes


Social media GeboortekaartjeGeboortekaart filmpjes
Een dromerig of klassiek mini filmpje van een geboortekaartje uit onze collectie met muziek en de foto van jouw kindje, die je kunt posten op jouw Social media. Zo laat je iedereen op een originele manier weten dat je kindje is geboren.

Whatsapp geboortekaart filmpje


Social media Geboortekaartjes

Een geboortekaartje met foto uit onze collectie in 1 spread (layout) of meerdere spreads, die je kunt posten op jouw social media kanalen of kunt versturen via Whatsapp of via email. Supersnel, geen verzendkosten en origineel!

Social media geboortekaartjes by Art Foto DiemenGeboortekaartjes voor Facebook by Art Foto DIemen

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel