Digitale Geboortekaartjes
Laat iedereen met 1 post via social media of Whatsapp weten dat jouw wondertje is geboren!

Social media geboortekaartjes


Geboortekaartjesdigitaal voor social media

Verschillende soorten digitale geboortekaarten
Een digitaal geboortekaartje bestaat uit 1 beeld, speciaal op maat gemaakt met de foto van je eigen kindje erin verwerkt. Je kunt het kaartje posten op jouw social media of je kunt het geboortekaartje versturen via Whatsapp of e-mail.
Een digitaal story geboortekaartje is een geboortekaartje met beweging en met muziek. Ook in deze kaarten  verwerken wij de foto van jouw eigen kindje. wat beweegt met muziek. Digitaal Story geboortekaartjes hebben dduur van 1 tot 1,5 minuut. Digitale video geboortekaartjes maken wij met jouw eigen foto's en filmpjes, welke je hebt gemaakt net na de geboorte van je kindje. Wij maken hier een verhaal van met tekst en muziek naar keuze.Dit video geboortekaartje ontvang je in 4K en kun je posten op je socials of versturen via Whatsapp of e-mail.


 


 Geboortekaartjes met foto van Art Foto Service GroepHoe werkt het?
Na jouw bestelling sturen wij je een fotovoorbeeld met een aantal simpele tips hoe je het beste de foto maakt van je kindje na de geboorte. Wanneer je al de naam of namen weet voor je kindje en de (voorlopige) tekst gaan wij alvast een voorbeeld voor je maken en deze sturen wij naar je toe. Eventuele aanpassingen kun je aan ons door geven. Wanneer je kindje is geboren hoef je ons alleen nog de foto toe te sturen, samen met de geboortegegevens van je kindje. Wij sturen je nog een laatste proef toe ter goedkeuring. Na jouw akkoord ontvang je van ons het digitale bestand van het geboortekaartje wat je direct kunt posten op jouw social media of kunt versturen via Whatsapp en/of e-mail.

Wij verwerken wij de foto van jouw kindje in de kaart
De foto voor het digitale geboortekaartje kun je gewoon maken met je smartphone en is echt niet moeilijk. Je ontvangt van ons een fotovoorbeeld met een aantal simpele fototips. De foto hoeft bovendien niet perfect te zijn.  Wij corrigeren jouw foto in kleur en densiteit waar nodig en bewerken jouw foto zorgvuldig.

Digitale geboortekaartjes zijn supersnel klaar!
Een digitaal geboortekaartje is doorgaans klaar binnen 1 uur. Wanneer wij de foto van je kindje en de geboortegegevens op werkdagen voor 13.00 uur ontvangen, sturen wij binnen 1 uur de proef toe. Zodra wij jouw akkoord hebben ontvangen sturen wij het digitale bestand naar je toe en kun je het digitale filmpje direct posten!

Prijzen digitale geboortekaartjes
Digitale geboortekaartjes zijn €75 euro. Digitale story geboortekaartjes €99 euro. Prijzen zijn inclusief de fotobewerking van jouw kindje, de verwerking van jouw tekst, twee correctieronden en het digitale bestand (Ready to post). Digitale video geboortekaartjes heb je al vanaf €89 euro. Extra opties zoals broers/zussen in de kaart, een gedrukt geboortekaartje, een extra taal of een foto poster van het geboortekaartje kun je meebestellen.

Heb je nog vragen?
Chat met ons via deze website (op werkdagen tussen 10-17 uur), WhatsApp ons: +31 (0)6 31377773​, Bel ons: +31 (0)20 6981798 of stuur ons een email


 

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel