Klantenreacties - pagina 2


Familie Brinkman - van Norde | Hoofddorp

Hoi Philien (en de anderen natuurlijk ook) HEEL erg bedankt voor de prachtige, fantastische, mooie, ontroerenende (....en zo kunnen we wel even doorgaan) geboorte kaartjes van onze zoon Keyano!! Ook de reacties zijn geweldig, jullie hebben een top prestatie geleverd,waarvoor nogmaals onze dank. Deze herinnering zal nooit vergaan!!!


Familie van Zessen | Bergschenhoek

Beste Philien,
Wij hebben de kaarten thuis ontvangen en zijn zeer tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt hiervoor.

mvg, Vincent, Jennifer, Ryan en Alicia van Zessen


Familie Roelandt | Mariekerke - België

Beste,
De kaartjes zijn goed aangekomen. Wij wensen jullie te bedanken voor de zeer goede service en de fantastische kaartjes. Zonder twijfel zullen wij jullie referenties doorgeven aan vrienden.

Mvg. Sven Roelandt


Familie Jansen | Weurt

Beste Sandra en Philien,
Wij willen jullie heel erg hartelijk bedanken voor de mooie geboortekaart die jullie voor onze Cleo hebben gemaakt. We hebben ontzettend veel mooi reacties over het kaartje gekregen, iedereen vindt het een heel bijzonder kaartje. Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben, voor het beantwoorden van al onze vragen en voor de mooie vergroting. Jullie zijn fantastisch. Bij een volgende kleine komen we zeker bij jullie terug!

Lieve groetjes, Maurice en Janneke Jansen


Familie Zonneveld - Fitouri | Breukelen

Bedankt voor de mooie attentie. De kaartjes zijn ook erg mooi geworden!
Groetjes, Denise


Familie Oosting – Weerman | Borger

Hoi!
Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de goede service van de geboortekaarten. We waren helemaal verrast afgelopen zaterdag wat er allemaal in het pakje zat. Het had niet gehoeven dat we er chocolaatjes en nog een vergroting bij kregen, maar waarderen het enorm dat jullie dit hebben gedaan.
De extra vergroting gaan we inlijsten en aan mijn ouders geven, ik weet zeker dat zij daar heel blij mee zullen zijn. En 10 extra kaarten, nu kunnen we nog naar extra mensen een kaart sturen waarover we eerst nog twijfelden. Jullie service is geweldig, dit zullen we ook zeker verder vertellen aan anderen. Al zullen zij sowieso zien aan ons geboortekaartje wat voor mooie kwaliteit jullie leveren. Wij zijn super-tevreden, BEDANKT voor alles!

Groetjes, Harm Oosting, Bianca Weerman en Silas :


Familie Aquino | Amsterdam

Beste Philiën,
De kaartjes zjn heel mooi geworden! Bedankt! 
Mvg, Maria


Family Molinari |Sarno - Italy

We praise you for your quality. The cards are very special ;) Many thx and we will be back!
Gisella Molinari


Familie Theys | Diest - België

Beste,
Langs deze weg wil ik jullie toch nog eens bedanken voor alles. De kaartjes zijn prachtig en wij zullen het niet nalaten om voor jullie positieve reclame te maken.  Het kaartje krijgt nu ook een plaatsje bij de suikerbonen op de toonbank van mijn dagbladwinkel zodat al mijn klanten het ook kunnen bewonderen. 

Vriendelijke groeten,Natalie en Steven


Familie van Besien | Zeeland

Hallo,
We hebben de kaarten zaterdag ontvangen, ze zijn prachtig!!! Onwijs bedankt! De uitvergroting is ook super! Is het mogelijk dat we ook een uitvergroting ontvangen van onze dochter, die op de voorkant staat? We horen wel of dat kan en zo ja, wat de kosten daarvan zijn.

Met vriendelijke groet, Frank Vanbesien


Familie Bootsma | Franeker

Hallo Philien,
Niet alleen is het kaartje zo naar wens, we vinden het helemaal geweldig! Bedankt dat jullie het voor ons mogelijk hebben gemaakt om een origineel en prachtig geboortekaartje te kunnen versturen. Met vriendelijke groet & tot de volgende keer!

Peter & Marloes
Jonathan


Marieke van Vliet | Den Haag

Beste Sandra,
Inmiddels hebben we de foto eindelijk ingelijst boven de bank hangen. Het is werkelijk een plaatje.
Mocht je niet helemaal meer weten wie ik ben.......Drie roodharige kinderen., Papier was op, een hele boel sneeuw, stakende postbode. Noem het maar op. Het ging een beetje met horten en stoten weet je nog? soms heb je de dingen gewoon niet zelf in de hand. Maar het is echt heel erg mooi.

We hebben, nu het toch allemaal wat later werd, rustig aangedaan met het zoeken van de juiste lijst en hebben een uv werende coating  over de foto  heen, en dit alles voor een normaal redelijke prijs. In ieder geval nogmaals bedankt. Ik wilde je even laten weten hoe het allemaal is afgelopen!!!!

Groetjes Marieke


Familie van den Boom  | Best

Hoi Sandra!
Je zal onderhand wel weekend hebben maar wij zijn zeer tevreden over het resultaat tot nu toe! Erg fijn dat jullie tot zover de moeite hebben genomen tot dit resultaat ondanks de drukte!

Wij willen jullie dan nog laten weten dat we erg tevreden zijn over jullie service. Normaal hou ik me daar niet zo mee bezig maar dit mag best gezegd worden. Kunnen wij jullie hiervoor misschien promoten bij onze verloskundige praktijk middels een pamflet of iets dergelijke? Ik hoor het verder wel.

Goed weekend,
Mvg Boris en Veronica 


Family Preston | Langley - Canada BC

Hi everyone,
We would like to thank you for Tanelle`s beautiful birth announcements. We got so many reactions, absolutely wonderful. Our greatest thanks for your efforts and your magnificent skills.

The Preston family
Dionne, Leonard and Tanelle


Familie van Hoof | Eersel

ze zijn super!!!!!
Bedankt ook voor de vergroting!!!!


Familie Boxum | St Jansklooster

Ik wou nog even zeggen we hele leuke reacties hebben gehad op de kaartjes bedankt ben er erg blij mee.
Groetjes Evelien


Familie van de Merbel | Roosendaal

Beste Art groep,
Wij willen jullie als eerste bedanken voor mooie geboorte kaartjes. Ook vinden wij de bijgeleverde grote afbeelding heel mooi, dank jullie wel.
 
Met vriendelijke groet Joyce en Corné


Familie de Jong | Bussum

Hoi Nelly, Sandra en Philien,
Ik heb de kaartjes binnen ze zijn echt, echt heel erg mooi! Heel erg bedankt ervoor
Mvg Brigitte en Rogier


Familie Mombarg | Doetinchem

Hallo,
Geboorte kaartjes zijn inmiddels verstuurd en aangekomen en we wilden jullie hierbij nog eens hartelijk danken de kaarten zijn super mooi geworden en we hebben al heel leuke reacties gehad.

Groetjes Jeroen Sabrina en Denzel.


Familie Brouwer | Lijnden

Ik wilde nog even laten weten dat ik superblij ben met de kaartjes! Ze zijn echt supermooi geworden en krijg allemaal complimenten.

Vriendelijke groeten, Sandra & Kris


Familie Kerckhofs | Geel - België

Hoi Sandra,
Ik heb hem ontvangen.  
Nogmaals bedankt voor de professionele service, Angelique en ik zijn super tevreden. En we hebben al enkele leuke reacties mogen ontvangen op het kaartje.    
Groetjes, Jimmy


Familie Halinck | Doetinchem

Hallo Sandra en Philien,
Bedankt voor de mooie kaarten! We krijgen er heel veel mooie reacties op. Voornamelijk dat mensen er kippenvel van krijgen!
Groetjes Lobke


Familie Pellens | Steendorp - België 

Hallo iedereen daar,
Via deze weg nog eens bedankt voor de mooie kaarten, iedereen is vol lof! Ondertussen is onze dochter `reeds` 10 dagen jong en ze doet het prima!

Vele groetjes, Chris en Saskia


Familie Kortenaar | Antwerpen - België

Beste Art Foto,
Hartelijk bedankt nog voor de prachtige geboortekaarten. We hebben alleen maar hele mooie reacties gekregen.
U ziet ons zeker terug.

Vriendelijke groeten, de familie Kortenaar


Family Murphy | Burnaby - Canada BC

Hi there,
Our sincere thanks goes to you for all you have done for us. Wonderful is the one and only word we have for your work. The cards were so beautiful. We also got the CD last Monday, pretty fast huh :), many Thanks! We will certainly recommend you here!

Greetings, Christine & Patrick


Familie de Feijter | Terneuzen

Beste Sandra & Philiën,
Hartelijk dank voor jullie goede service! Het is helemaal naar wens verlopen en we zijn er heel erg blij mee! Ook de gratis vergroting, is echt heel leuk, bedankt hier voor!

Met vriendelijke groet, Ellen de Feijter


Familie Lasseur | Schiedam

Hallo Nelly & Philien,
Wij willen jullie graag en alle andere medewerkers van Art Foto bedanken voor de prachtige geboortekaartjes. De gratis vergroting is ook zo mooi. Wij wensen jullie heel veel succes met het leuke werk wat jullie doen, wij zijn meer dan tevreden met jullie werk en service! Hartelijk bedankt en tot ziens.

Vriendelijke groeten: Lies en Pepijn


Familie Oomen | Rotterdam

Hoi Philiën,

Hierbij willen wij jullie erg bedanken voor de mooie kaart en de verrassende foto. We krijgen hele leuke reacties van mensen. Jullie hebben ons erg blij gemaakt!

Bedankt!
Groet Rene en Sherita


Familie van Hassel | Oostduinkerke - België

Hallo Sandra,
Iedereen vind het geboortekaartje van Wolf super! Volgens mij zullen er nog klanten volgen. Als Wolf er een broertje of zusje bij krijgt kiezen we weer een ontwerp bij jullie!

Groetjes,
Sven, Isabelle & Wolf


Familie Aartsen | Naarden

Hoi meiden,

De kaarten zijn ge-wel-dig!
Hartelijk bedankt voor jullie perfecte service, jullie top kwaliteit en jullie inzet (en jullie hulp bij het maken van de foto`s.  Heel veel telefoontjes hebben we gekregen en we hebben veel reclame voor jullie gemaakt ;)). Jullie zien ons zeker terug!

Anouschka, Yari & Isabelle


Familie Haverkamp | Zwaag

Beste Sandra & Philiën,
We hebben de geboortekaartjes vandaag ontvangen,echt helemaal geweldig! Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service.

Met vriendelijke groet,
Esther, Ivar & Laila :-))


Familie de Jongh | Amstelveen

Hoi Philien ,Sandra & Nelly

Wat hebben wij een hoop reacties gekregen op het geboortekaartje van Jack!!! Echt WAANZINNIG! Volgens mij heeft echt iedereen gebeld om te zeggen hoe mooi ze het kaartje vonden. Ik ben zo blij dat ik jullie via mijn nichtje heb gevonden,anders had ik nu echt niet zulke mooie kaartjes gehad. Enne, de gratis vergroting, ik heb er geen woorden voor… prachtig, adembenemend, dat dat mijn kind is, ongelooflijk: dankjewel! Ik heb jullie al overal aanbevolen en blijf dat doen. Ik heb zoveel zwangere familieleden en vriendinnen, ze komen allemaal jullie kant op! Wanneer wij gezegend mogen zijn met een broertje of zusje voor Jack dan ren ik weer jullie kant op. Hopelijk tot gauw en heel erg veel succes met jullie vakwerk!

Groetjes Charissa ,Fred & Jack


Family Connelly | Blackpool - England

Hi Philien,
We printed the cards and they are even more wonderful than expected. A big thanks to you and everyone there and we’ll hopefully be back soon!
Cheers.


Familie Lijnberg | Breda

Hallo,
De geboortekaartjes zijn echt super! We zijn er heel erg blij mee!
Groetjes Stephanie en Wilco Lijnberg


Familie Greve | Zoetermeer

Hallo Meiden,
Bedankt voor de mooie doopkaarten van Elia, alleen maar positieve reacties.
Sander & Donna


Familie In ’t Veld | Blaricum

Sandra, ik wil jullie nog bedanken voor de beeldschone kaarten van Sophie. Ze zijn zo mooi en de afwerking, subliem. Ik hoorde van Anne dat jullie het bord gaan ontwerpen voor de vereniging aankomend jaar. Hartstikke leuk! Ze zijn heel erg enthousiast en ik weet zeker dat het prachtig wordt.

Onze complimenten voor jullie werk, jullie toewijding en tot de kerstkaartjes!
Bettina.


Familie Sluiters | Tilburg

Goede dag.
Ik wil even laten weten dat we erg blij zijn met de kaartjes. Bedankt.

Met vriendelijke groet
Miranda Sluiters


Familie Jones | Leiden

Geachte heer/mevrouw Koch,
Wij hebben gister de geboortekaartjes van onze zoon `Djani` ontvangen. Namens deze e-mail willen wij u danken voor de service en de kwaliteit die jullie leveren. Echt waar mijn gemeende complimenten! Wij zijn er enorm blij mee en zullen u aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.
 
Nogmaals hartelijk dank!
Met vriendelijke groet, Shenaida Jones


Familie de Boer | Haarlem

Hallo sandra en philiën,
We hebben de geboortekaartjes inmiddels binnen gekregen. Ze zijn echt heel mooi geworden. Wat fijn ook dat het is gelukt met het voetje. We willen jullie erg bedanken voor jullie inzet en de goede service!
 
Warme groet,
Maarten, Anouk & Féline


Familie Barbur | Amsterdam

Hi Sandra,
I received the cards yesterday evening. They are such nice cards. Everybody likes them and I gave your website to who asked. Thanks.


Familly Ziermans | Taby - Zweden

Beste Philiën & Sandra,

De CD-Rom is van de week gearriveerd. We zijn zeer tevreden en hebben inmiddels veel positieve reacties ontvangen op het eindresultaat. Hartelijk dank voor jullie service en de vriendelijke contacten. We zullen jullie in de toekomst zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Tim, Danielle & Sophie


Familie Luijten | Maastricht

Hoi Philiën en Sandra,
We vinden de kaartjes harstikke mooi en zijn er heel blij mee, echt heel speciaal. En een super service.

Bedankt
Groetjes Tim & Ingrid


Familie Kusters | Helmond

Hoi,
Ik heb de kaartjes gister binnen gehad, echt super heel mooi. En erg bedankt voor de foto. Ik wilde vragen of jullie ook zo een konden maken van mijn dochtertje op de schommel in hetzelfde formaat, en dan nog 2 keer en dan nog 1 stuk van mijn zoontje die jullie meegestuurd hadden. Ik hoor het graag.

Groetjes, Chantal Kusters


Familie Roy - Bink | Boxtel

Hoi Sandra en Philien,
De kaarten hebben we gisteren in goede orde ontvangen en zijn ook al weer verzonden. Ze zijn super mooi geworden en helemaal naar onze zin. Indien we nog eens kaartjes nodig hebbenzullen we zeker aan jullie denken. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens.
 
Groetjes Tommy, Noortje en Noelle


Familie Kooistra | Makkum

Hallo,
Wij hebben de enveloppen ontvangen! Graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de geboortekaartjes! Ze zijn echt hartstikke mooi! We zullen jullie zeker elders aanbevelen en wie weet kunnen we zelf nog eens een keer beroep op jullie doen!!!
 
Met vr groet Auke, Shirley en Lennart Kooistra


Familie Schiretz - Lindström | Haarlem

Hallo Sandra,
We hebben ze binnen en reeds verstuurd, het is een heel leuk kaartje geworden. Wij zijn er heel blij mee en hebben al heel veel leuke reacties gekregen. Wij willen de kaart ook graag op canvas laten drukken maar we moeten nog even uitzoeken welk formaat.

Groetjes,
Samantha en André


Familie van van Zuijlekom | Amersfoort

Hoi Sandra en Philien
Alsnog heel erg bedankt voor de fijne service die julie geleverd hebben. De Kaarten zijn een groot succes en we zijn er dat ook heel erg blij mee. Bedankt voor de foto van onze oudste dochter .We zijn ook hier heel erg blij mee.

Met vriendelijke groet
Kim en David van Zuijlekom


Familie Larrea | Fréjus - France

Hello everyone,
Big thanks to you all for your great work. The cards were so beautiful. We will certainly recommend you here to everyone we know and hope to work with you again some day.

Regards, Caroline & Rick


Familie Kooiman | Bussum

Hoi Nelly,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige kaartjen van Beau. Helemaal chique! Op het kraamfeest werd er meer over gepraat dan over Beau hahaha
Van de gratis vergroting willen wij bij deze nog een grotere foto nabestellen van 60x60cm op canvas en nog 4 stuks op 30x30cm als foto. We zien de factuur wel tegemoet en nogmaals heel erg bedankt!

Mariska, Ronald, Chantal en Beau


Familie Knapen | Tilburg

De kaartjes zijn binnen en ze zijn adembenemend mooi! Heel erg bedankt voor alles en met de kerst zie je ons zeker weer terug.

Richella, Myron, Casey & Loïs


Familie Huydts | Rotterdam

Bedankt Philien en Sandra voor de mooie kaarten. Ze zien er prachtig uit!
Tonnie  Huydts - Rotterdam


Familie Overmars | Deventer

Lieve mensen,
Vandaag hebben wij de geboortekaartjes mogen ontvangen en wat zijn ze prachtig!!!! Ook de uitvergroting is SUPER!!!
Nogmaals bedankt!!
 
Met vriendelijke groet,
Angela en Immanuel Overmars


Familie Lohuis | Emmer Compascuum

Hallo Sandra en Philien,
We hebben de kaarten ontvangen en ze zien er echt geweldig uit. We willen jullie hartelijk bedanken voor de aangename verrassing die jullie gestuurd hebben.

Met vriendelijke groet,
Marcel en Jolanda


Familie Kranenburg | Heemskerk

Hoi Philiën en Sandra,
Wij hebben vandaag de kaartjes van Sem ontvangen en willen jullie hartelijk bedanken! Ze zijn ontzettend mooi geworden en we zijn er ontzettend blij mee! Ik zal jullie site zeker aanraden bij mijn kennissen. Mischien nog een ideetje,ik heb,omdat de envelopjes in een punt lopen, leuke stickertjes gekocht om ze dicht te plakken. Leuke stickertjes zijn niet makkelijk te vinden,dus mischien is het wel leuk als jullie die ook aanbieden op de site:)
 
Nogmaals bedankt voor de service!
Groetjes,Wendy Kranenburg


Familie Engel | Amsterdam

Hoi allemaal, Bedankt voor de prachtige kaartjes, we zijn er zo blij mee! En ook bedankt voor de grote foto er bij, heel mooi. Zal jullie zeker aanraden mochten mensen op zoek zijn naar mooie, aparte geboortekaartjes met super goede service.

Nogmaals bedankt voor alles.
Groetjes van Sheron Engel en familie


Familie van Reken – Brunselaar | Venray

Hallo, de geboortekaartjes waren echt heel mooi geworden ! ook de vergrotingsfoto is heel leuk ,bedankt daar voor.

Vriendelijke groeten van Louise


Familie van Ginkel – De Jong | Den Haag

Beste sandra,
We krijgen net de kaartjes binnen en die zijn super mooi geworden. Ook super bedankt voor de bijgevoegde foto met haar naam echt heel mooi. Bedankt voor de goede samenwerking en misschien tot ziens.

Vriendelijke Groeten; Danny de Jong  & Laura v. Ginkel  & Naomi de Jong


Familie Kalff | Diemen

Hey Meiden,
Nog hardstikke bedankt voor alles, de geboortekaartjes waren helemaal geweldig! Alleen maar leuke reacties gekregen, telefoon stond roodgloeiend ;)

Veel succes met jullie prachtige werk!


Familie Knorren - De Vries  | Bovensmilde

Hoi dames van Art foto service groep, Wij hebben vorige week alle geboortekaartjes op de bus gedaan en ook nog de
grotere foto van jullie ontvangen. Echt super mooi zijn ze geworden, boven
onze verwachtingen. Ik zal zeker reclame voor jullie maken als ik hoor dat iemand een speciale kaart wil laten maken! En in de toekomst maken wij vast nog wel eens gebruik van jullie bijzondere fotokaarten.

Groetjes Jan, Chantal en Timo
Ps ook nog bedankt voor de goede service elke keer als ik jullie belde met vragen!


Familie Saib | Amsterdam

Hi Sandra,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige kaarten en helemaal voor de extra grote foto die erbij zat! Heel erg bedankt, hartstikke mooi, die krijgt zeker een mooi plekje + een lijstje....! Ik heb ook al een paar complimentjes van ontvangers gehad, die ik hierbij doorgeef aan jou.

Groetjes,
Myriam Saib


Familie Rosley | Nottingham - UK

Hello Ladies,
Just wanted to tell you what a marvelous job you did with Anne’s cards, they are extraordinary beautiful. Well done! (dankjewell) See? I’m learning fast ;) Until next time! John, Stephanie & Anne


Familie van der Heijde | Den Haag

Hoi Sandra,
De kaartjes zijn echt prachtig!! We zijn er heel blij mee. En bedankt voor de vergroting. Ik zou van deze vergroting graag nog 2 willen bestellen. Is dat mogelijk? Wat zijn de kosten? Bedankt alvast voor je reactie.
 
Groet
Gabriella van der Heijde


Familie van Hemert | Hilversum

Hallo Sandra,
vanmiddag hebben we de kaartjes en foto per post mogen ontvangen. Onze complimenten, goed werk! Bedankt voor de prettige samenwerking.
 
groet, Monique Hemert


Familie Vanderkerckhove | Brugge - België

Beste Nelly, Sandra & Philien,
Bedankt voor de prachtige kaartjes van Sophie en de gratis vergroting is ook heel erg mooi. U ziet ons zeker terug!

M.v.g. familie Vanderkerckhove

 

>> Klantenreacties - pagina 3 >>

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel