Retournering/annulering van bestellingen op maat
Houd er alsjeblieft rekening mee dat alles wat wij aanbieden op maat wordt gemaakt. Hierdoor is annuleren uitsluitend kosteloos als wij nog niet zijn gestart met jullie bestelling. Wanneer je bestelling eenmaal is afgeleverd  is retourneren niet mogelijk.

 


Lees alsjeblieft de volgende voorwaarden betreft annulering/ retournering van onze producten: 

Annulering van producten op maat: Fotodesigns, Sprookjesfoto’s, wens en geboortekaarten worden op maat gemaakt en kunnen uitsluitend kosteloos geannuleerd worden zolang wij nog niet zijn gestart met jouw bestelling. Indien er vooruit is betaald zullen wij het bedrag binnen 14 dagen retourneren via een bankoverschrijving. Wanneer wij al zijn gestart met jouw bestelling, betaal je bij een annulering €65.00 voor de gemaakte kosten. Wanneer wij ook al een foto hebben verwerkt in het ontwerp komen de kosten van de fotoverwerking (prijs per persoon) hier nog bij. Wanneer het gehele bedrag vooruit is betaald, zullen wij het bedrag, minus de annuleringskosten, binnen 14 dagen restitueren via een bankoverschrijving. Restitutie (terugbetaling) gebeurt altijd via de bank en nooit contant. Wanneer er met een tegoedbon is betaald, ontvangen jullie weer een tegoedbon retour. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

a: Annulering van een geheel nieuw ontwerp op maat: Bij een ontwerp wat wij speciaal voor jou hebben gemaakt, hebben aangepast naar een nieuw ontwerp of gecombineerd met een nieuw ontwerp, betaal je bij een annulering €95.00 voor de gemaakte kosten, plus de kosten van de eventueel verwerkte foto’s (prijs per persoon). Wanneer het gehele bedrag vooruit is betaald, zullen wij het bedrag, minus de annuleringskosten, binnen 14 dagen restitueren via een bankoverschrijving. Wanneer wij nog niet zijn gestart met het ontwerp is het mogelijk om kosteloos te annuleren. Indien er vooruit is betaald zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen retourneren via een bankoverschrijving. Restitutie (terugbetaling) gebeurt altijd via de bank en nooit contant. Wanneer er met een tegoedbon is betaald, ontvangen jullie weer een tegoedbon retour. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

b: Annulering en eerder ontvangen Enveloppen: Wanneer de enveloppen op voorhand zijn ontvangen, verwachten wij deze retour binnen 14 dagen na annulering.  Enveloppen kun je (netjes verpakt) naar ons retour sturen per post ( klik hier voor ons adres), of langsbrengen in onze winkel, waarna deze niet in rekening gebracht worden bij een annulering. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening.
Wanneer wij de enveloppen niet binnen 14 dagen retour hebben ontvangen na een annulering, worden de kosten van de enveloppen en de verzendkosten in rekening gebracht.

c: Digitale voorbeelden en/of bestanden bij een annulering: Mocht je de kaart annuleren nadat je al een opzet van ons hebt ontvangen dan mag je dit voorbeeld op geen enkele manier reproduceren en/of publiceren i.v.m. met onze wettelijke auteursrecht.  Graag verwijzen wij je naar punt 22 van onze algemene  voorwaarden. Nadat je bestelling is geannuleerd is dit definitief, eventuele opzets en voorbeelden worden niet gearchiveerd.

Noodzakelijke annulering van geboortekaarten: Mocht er bij een bestelling van geboortekaartjes een noodzakelijke annulering volgen vanwege een verdrietige afloop tijdens de zwangerschap of direct na de geboorte, dan restitueren wij binnen 14 dagen de eventuele aanbetaling en overige vooruitbetaalde kosten.Bovenstaande voorwaarden maken deel uit van onze algemene voorwaarden ( punt 19 en 20).Om misverstanden te voorkomen vragen wij je vriendelijk om deze door te nemen voordat je een bestelling plaatst.
 

 

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel