Klantenreacties - pagina 3


Familie Groenendijk | Haarlem

Hallo Sandra en Philien,
We zijn zelf erg trots op ons geboorte kaartje. Er kwamen ook veel reacties op. Wij zijn jullie erg dankbaar voor de snelle reakties en verwerking. Het resultaat is erg mooi geworden. Hartstikke bedankt!
 
Groetjes uit Haarlem van Danyelle en Robin.


Familie de Kaste | Emmerich am Rhein - Duitsland

Lieve mensen!!
De FOTO IS BINNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH!! en hij is echt prachtig!!! Ben er heel erg blij mee. Ik denk alleen wel dat het de eerste is die is verstuurd want er zat geen priority stikker op.... dus met internationale tnt express gaat dus ook niet snel. Hartelijk dank dat jullie er hoe dan ook! ervoor hebben gezorgd dat de foto voor vaderdag binnen is! hij ligt inmiddels ingepakt onder het bed verstopt!!! en krijgt een mooie plaatst in de woonkamer. Ik vind het wel rot dat jullie extra kosten kwijt zijn. Toch heb ik nog een vraag. Mijn vriendin wil waarschijnlijk ook deze foto bestellen maar dan gewoon formaat. Tot hoe lang houden jullie de foto`s in het bestand?
 
Heel erg bedankt voor jullie goede service en kwaliteit!! Nogmaals bedankt!! de kleuren en de scherpte is ook zooo mooi van de foto het is net echt aslof ze op die bloem zit. Succes met nog meer mensen gelukkig maken en misschien bestel ik nog wat bij.

Groeten, een hele blije Sabine


Familie Persoons - Graves | Almere

Hallo,
Nog bedankt voor het prachtige kaartje. Jullie mogen je klanten wel waarschuwen dat ze veel meer telefoontjes kunnen verwachten want iedereen moest bellen om te zeggen dat het de mooiste geboortekaart is die ze ooit hebben gezien. Ik zou er graag nog 2 vergrotingen van willen van beide kinderen 1 met hun centraal in het midden. En bij de oudste dan niet het gedichtje maar ook zijn naam erboven. Wat zou dat ongeveer kosten?
Ik wil het wel vrij groot, ik denk 60/80 of 90
 
groetjes Romany


Family Benning | Sussex - England

Hi Sandra,
The cards got here just now and they are stunningly beautiful. You were so right about the pastel color scheme, it`s absolutely balanced now and we couldn’t be more satisfied. Many thanks and we will certainly be back.

Anne, Rory & Gianna


Familie van de Meulen | Naarden

Hallo Philien en Sandra,
Peter heeft de geboortekaartjes net opgehaald bij jullie in de winkel en wij zijn zoooo blij met het resultaat! Wij willen jullie daarom bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de prachtige kaartjes en natuurlijk voor de gratis vergroting!  Wij gaan jullie echt bij iedereen aanbevelen. Jullie zijn de beste met stip!

Groetjes, Maaike


Familie van Thijn | Almere

Onze geboortekaartjes waren een waanzinnig succes! We wilden iets anders dan anders maar dat was erg moeilijk te vinden.
Wat een geluk dat we 2 maanden voor de bevalling Annet en Sjoerd tegen kwamen bij de Vroedvrouw. Toen ze mij jullie kaartje liet zien wisten wij meteen dat we dat wilden.

Bedankt voor jullie snelle, vriendelijke service. En natuurlijk voor het prachtige geboortekaartje! (Zelfs nu , 2 maanden later krijgen we nog steeds hele leuke reacties.)

Hopelijk tot snel,
Liesbeth , Michael & Romeo


Famillie Martin | Victoria - Canada (BC)

Thank you so much for everything you did for us. Patrick’s birth announcements are the most wonderful we have ever seen. We got so many compliments and we will be back soon! Keep up the great work; you are truly amazing in what you do.

Gianna Martin
Martin Family - Victoria BC


Familie De Graaf | Putten

Hardstikke bedankt voor de zeer snelle en goede service en uiteraard de waanzinng mooie kaartjes van  Christopher. Voor ons volgende kindje komen we zeker weer terug! Wij wensen jullie al het succes, jullie verdienen het!
(Mooie site!)


Familie Roosen | Eindhoven

De geboortekaartjes zijn binnen en we zijn er zo blij mee! Dat parel papier maakt het helemaal af. Bedankt voor alles, de gratis vergroting hangt al en willen we graag nog nabestellen voor de opa`s en oma`s. Onze complimenten, ook  voor jullie uitmuntende service.

Martin , Yolanda & Kay


Familie Cornelisse | Vinkeveen

Onze huwelijksdag is onvergetelijk geworden door jullie vakwerk. Het boek is zooo mooi, we blijven er in kijken. We beleven onze huwelijks telkens opnieuw met jullie slideshow, en de muziek zorgt telkens weer voor waterige ogen. Onze hartelijke dank voor al jullie prachtige werk. En tot de volgende keer :)

Groetjes van Lilian en Ron Cornelisse
Vinkeveen


Familie  Lefevre | Montpellier - France

Merci pour tout, j`adore le photo de Julien c`est extraordinaire! Est vraiment trop belle.
Myra et Jean Lefevre


Familie Foster | Salt Lake City (USA- Utah)

Dear Sandra,

I just wanted to tell you how much we love Helen`s Dvd. The music and the images brings tears to our eyes every time again. And it`s a true treasure to have. Thank you Sandra for your inspiration and great work.
Pat & Sonia


Familie Bos | Hilversum

Beste Art Foto Service,
Alles is binnen en "wow"! Werkelijk prachtig! Onze complimenten voor jullie werk en wij zullen jullie absoluut aanraden! Nogmaals onze dank en misschien tot ziens!
M.v.gr. Evy en Dennis

 


Familie Wan | Amsterdam

Hi Nelly and Sandra, Thank you for the cards, they are lovely. We recieved many, many wonderful compliments - I hereby pass them on to you :) They could hardly believe it was Giselle! Also,my sister in law will contact you, she`s expecting twins!

Best regards, Lucia


Familie de Wit – Vis |Berkhout

Bedankt voor het nogmaals verzenden van de kaart en nogmaals bedankt voor de mooie kaart!

Sandra de Wit – Vis


Familie Coenen |Eindhoven

Dank je wel voor de snelle verzending en super bedankt voor de mooie kaarten ben er helemaal verlieft op haha

Met vriendelijke groet Tamara coenen


Familie Koopmans | Oss

Heb de kaartjes mogen ontvangen. Echt super mooi. Bedankt voor alles! 

Mvg, Hellen


Familie Zoomeren | Badhoevedorp

Beste Philien,
We hebben het canvas doek ontvangen. We zijn super tevreden over de kaartjes, het canvas doek en de service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Groet, Lydia


Familie Weenink | Vleuten

Dankjulliewel! Ik heb de kaarten opgehaald en ze zijn heel mooi geworden!
Groetjes Stephanie 


Familie Cailliau | Oudenaarde

Beste Philien,
We hebben enorm positieve reacties op ons kaartje gekregen! Er zullen via ons waarschijnlijk nog klanten aanbieden! Nog eens bedankt voor de prachtige creatie!

Met vriendelijke groeten, Stefanie Cailliau


Familie de Krom | Sint Willebrord

Hoi Philliën,
De kaartjes zijn vandaag bezorgd. In één woord PRACHTIG!!!! hartelijk dank voor deze unieke geboortekaartjes.

Groetjes Samantha en Martijn de Krom


Familie de Laat |Leeuwarden

Hallo,
We willen nog even laten weten dat we eindelijk de geboorte kaartjes binnen hebben. We zijn er super blij mee en ze zijn ontzettend mooi geworden. Dankjewel voor de goeie services.

Met vriendelijke groet, Fam. de Laat


Familie van Duivenvoorde |Beverwijk

Bedankt voor de kaartjes ze zijn echt heel erg mooi!!!! 

Gr kelly 


Familie Jabar – Kooijman | Limmen

Beste Philien,

Wij hebben de nieuwe foto's ontvangen. Ze zijn perfect! Wij hebben echt ontzettend veel leuke reacties gehad op het prachtige geboortekaartje van Kiyan. Ben blij dat wij jullie stand hadden  gezien bij de negenmaandenbeurs! Ontzettend bedankt voor de mooie kaart en foto's nogmaals en voor de prettige samenwerking! Heel veel succes met jullie bedrijf! 

Met vriendelijke groet, Carola


Familie Raangs | Baflo

Hallo,
Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service. Ik ben zeer tevreden over de kaarten. Wilde ik nog even laten weten!

Met vriendelijke groet,
Ingrid mars


Familie Blokdijk | Middenbeemster

Bedankt voor de prachtige kaartjes ze zijn echt super gelukt !!
Groetjes Melissa


Familie Meijer | Den Haag

Hoi philien,
Ik heb ze binnen hoor!! Gelukkig toch nog vandaag. Bedankt voor de goede service!! En de mooie kaartjes ben der erg blij mee!! Groetjes Samantha 


 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2024 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel