Meest gestelde vragen over Drukwerk & papiersoorten


 


 


Wat is het verschil tussen de papiersoorten die jullie aanbieden?
De volgende papiersoorten zijn inclusief:

  • Top color paper: 300 grams papiersoort (glad) met een semigloss top coating. Deze top coating zorgt ervoor dat de kleuren extra goed tot hun recht komen.
  • Semi mat paper: 300 grams papiersoort. Deze papiersoort wordt het meest gebruikt voor fotokaarten. Deze papiersoort voelt glad aan en voelt minder dik aan dan de Top color.

De volgende papiersoorten hebben een meerprijs:

  • HQ Semi Gloss & Matte paper: 320 grams papiersoort. Bij deze papiersoort is de buitenzijde/voorzijde Semi hoogglans en de binnenzijde/achterzijde volledig mat. Dit papier is stevig en geeft het drukwerk een luxe uitstraling. Deze papiersoort heeft een meerprijs van €0.39 per kaart.
  • Luxury metallic paper: 320 grams papiersoort. Metallic papier is voorzien van een parelglans/glitter waardoor de kaart een luxe klassieke uitstraling krijgt. * Luxury metallic valt minder op bij kaarten met een zwarte achtergrond. Deze papiersoort heeft een meerprijs van €0.49 per kaart.
     

Wil je de papiersoorten in het echt zien? Vraag gratis onze papiersamples aan!Verzorgen jullie zelf het drukwerk van de geboortekaartjes?
Alle kaarten worden gedrukt in onze eigen drukkerij.

Drukken jullie de geboortekaarten dubbelzijdig?
Alle kaarten worden op iedere zijde bedrukt (voor en achterzijde), tenzij je 1 of meerdere zijdes blanco wil laten.

Kan ik een proefdruk thuiskrijgen van mijn geboortekaartje na mijn bestelling?
Bij een bestelling van geboortekaartjes mag je op ieder moment 1x gratis een gedrukte proef aanvragen van het geboortekaartje. Je ontvangt dan een proefkaart thuis. Wanneer je hierna nog een keer een gedrukte proef thuis wilt ontvangen, zijn de kosten €15.00

 


Al ons papier heeft het FSC - Keurmerk

fsclogo.gif
 

 


 

© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel