Meest gestelde vragen over Verzending van de geboortekaartjes


artfotomail.jpg

Hoeveel zijn de verzendkosten?
Binnen Nederland zijn de verpak & verzendkosten van je bestelling €4.95 Voor België zijn de verpak & verzendkosten €8.50, verzending buiten Europa €17.50.  Na verzending  ontvang  je van ons een verzendcode. Met deze code kunnen jullie het pakket online volgen.

Hoelang duurt het voordat ik de geboortekaartjes in huis heb?
Als de kaarten op een werkdag door ons worden verstuurd heb je meestal de geboortekaartjes de volgende (werk)dag in huis, verzending naar België is vaak ook de eerstvolgende werkdag, soms met een uitloop naar +1 werkdag extra .

Met welke aanbieder verzenden jullie bestellingen?
Verzendingen binnen Nederland worden verzorgd door PostNL, in België met Bpost. Voor de rest van Europa en buiten Europa versturen wij met UPC en/of FedEx.

Wat gebeurd er als mijn pakket vertraagd is bij de post?
Helaas hebben wij geen controle over het verzendtraject van de pakketten. Het komt niet vaak voor, maar soms is een pakket vertraagd bij de post. De geschatte aflevertijd kun je terugvinden op de website van PostNL met de track & trace code van het pakket, zo ook eventuele vertragingen.

Wat gebeurd er als mijn pakket zoekraakt bij de post?
Gelukkig is onze ervaring dat dit zelden gebeurt aangezien wij per pakketpost verzenden. Mocht jouw pakket toch zoekraken dan gaan wij niet lang wachten op de zoektocht van het postbedrijf. Wij drukken je kaarten over en versturen de kaarten opnieuw naar je toe! De kosten voor de overdruk van de geboortekaartjes verhalen wij op het postbedrijf :)

Kan ik de enveloppen eerder ontvangen?
Wanneer je de enveloppen eerder wilt ontvangen kun je dit selecteren wanneer je de geboortekaartjes besteld. De kosten voor het eerder versturen van de enveloppen zijn €3.95 voor Nederland en €6.50 voor België.

Hebben jullie een verzendservice?
Ja! Wij bieden een verzendservice aan voor geboortekaartjes, meer informatie en prijzen vind je op deze pagina.

 


 

© 2010 - 2022 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel