Meest gestelde vragen over Foto's voor het geboortekaartje


Hoe maak ik de beste foto voor het geboortekaartje?
De foto maak je gewoon met je smartphone :) Met onze foto-tips is het echt niet moeilijk om zelf de foto te maken voor het geboortekaartje. Je ontvangt een fotovoorbeeld speciaal voor de kaart die je hebt gekozen. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je het beste je kindje kan fotograferen. De foto hoeft ook echt niet perfect te zijn. Wij corrigeren en bewerken jouw foto nauwkeurig voor het allerbeste resultaat!

Moet mijn babykleertjes aan voor de foto?  
Dat mag je zelf bepalen. Je kunt een luierbroekje of een gebreid broekje aandoen, een kleine tutu bij meisjes is ook super schattig. Houd de kleuren wel zo licht en zo effen mogelijk. Wanneer je wilt dat je kindje geen kleertjes aan heeft in het geboortekaartje, kan dat natuurlijk ook, maar let er wel op alsjeblieft dat het geslacht van je kindje niet zichtbaar is op de foto. Blote billetjes zijn uiteraard geen probleem :)

Ik wil de foto van mijn baby in zwart/wit op de kaart. Moet ik de foto in zwart/wit sturen? 
Nee. Wij bewerken en retoucheren de foto van je baby voordat wij deze in de kaart plaatsen. Dit doen wij het liefst met een kleurenfoto als origineel, ook als deze uiteindelijk zwart/wit wordt op de kaart.
 

Hoe weet ik of mijn foto goed is voor het geboortekaartje? 
Wanneer je even de tijd neemt om het fotovoorbeeld door te lezen zou het helemaal goed moeten komen met de foto. Als je niet zeker weet of de foto geschikt is voor het geboortekaartje, kun je hier de foto uploaden en naar ons toesturen. Wij laten je dan z.s.m. weten of de foto geschikt is.

Wat is het verschil tussen een inzet foto en een blended foto?
Bij een inzet foto wordt de foto in zijn geheel geplaatst, (inclusief achtergrond). Bij een blended foto verwijderen wij de achtergrond van de foto waarbij je kindje als het ware los wordt gemaakt.

Hoe verstuur ik de foto`s?
De foto's kun je hier uploaden of stuur de foto via wetransfer.com naar ons toe. Je ontvangt een bevestiging van ons als wij de foto('s) hebben ontvangen. Stuur geen foto's per email alsjeblieft.

Mijn baby ligt in de couveuse, hoe maak ik de foto?
Soms mag de baby uit de couveuse voor de voeding of voor de verschoning van de luier. Dit is dan ook de beste tijd om de foto(s) maken.

Kunnen jullie slangetjes wegwerken en zijn hier extra kosten aan verbonden?
Vaak kunnen wij slangetjes en/of pleisters wegwerken tenzij deze niet de hele neus of de wang bedekken. Wij zullen echter altijd ons uiterste best doen om tot het best mogelijke resultaat te komen. Het weg retoucheren van slangetjes en/of pleisters is altijd gratis.

Is het mogelijk om broertjes en/of zusjes met de baby in de kaart te plaatsen?
Ja dit is zeker mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven hoeveel kinderen er in de kaart komen.

Is het ook mogelijk om alleen broertjes of zusjes in de kaart te plaatsen? 
Dit is uiteraard ook mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je aangeven hoeveel kinderen er in de kaart komen.

Kan de foto van mijn huisdier ook in het geboortekaartje?
Ja, superleuk!  Voor huisdieren rekenen wij de prijs van een fotobewerking voor 1 persoon. Wanneer je bijvoorbeeld je hond samen met jouw baby in de kaart wilt, betaal je alleen extra voor de fotobewerking van de hond (de fotobewerking van de baby is gratis). Selecteer dan in het keuzemenu bij het geboortekaartje onder het kopje:
Broertjes/zusjes ook in de kaart? +1 hond/kat/paard.


Is het mogelijk dat jullie de foto maken?
Dat is mogelijk. Wij fotograferen jouw baby en/of broertjes/zusjes bij ons in de fotostudio in Diemen.  De opnamekosten zijn €35 voor de baby en €10 voor ieder kind extra (zelfde fotosessie). Een aparte fotosessie voor de kaart van broertjes/zusjes is ook mogelijk, de kosten zijn €25 per kind.

Als jullie de foto maken voor het geboortekaartje, kan ik dan de foto kopen?
Dit is mogelijk. De foto wordt alleen speciaal gemaakt voor het geboortekaartje, in 1 bepaalde positie met een neutrale achtergrond. Het digitale bestand van de foto betreft dan ook alleen de foto zoals deze in de studio is gemaakt, dus zonder sprookjesbewerking,
Wil je het digitale Hres -bestand van deze foto ontvangen dan betaal je €25 per foto. Wanneer je liever een hele fotoshoot wilt van jouw baby met broertjes en/of zusjes, inclusief foto's, kijk dan eens bij onze newborn fotoshoots. Klik hier voor prijzen en mogelijkheden.

Mijn foto is geplaatst in het geboortekaartje, maar ik wil toch liever een andere foto in de kaart, kan dat?
Een foto bewerken voor een sprookjeskaart is niet met 1 druk op een knop gebeurd. Als je ons foto's stuurt voor het geboortekaartje, vragen wij jouw goedkeuring om de best geschikte foto te plaatsten. Als wij eenmaal jouw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij de foto bewerken en is het niet meer kosteloos mogelijk om later toch nog voor een andere foto te kiezen. Wil je toch liever een nieuwe foto aanleveren voor de kaart? Dan rekenen wij €24.95 voor het vervangen en het opnieuw bewerken van een nieuwe foto. Dus kijk alsjeblieft goed naar de foto, of je deze zelf goed vind voor in de kaart, voordat je akkoord geeft voor bewerking.© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel