Meest gestelde vragen over Aanpassingen van geboortekaartjes


Hoeveel tekst kan er in een geboortekaartje?
In een geboortekaartje kan vrij veel tekst geplaatst worden. Stuur jouw tekst alvast per email naar ons toe met het kaartnummer. Wij laten je weten of alle tekst probleemloos in het geboortekaartje past :)

Ik wil graag een tekstwissel (een aantal kaarten met een andere tekst) is dat mogelijk?
Dat is mogelijk. De kosten voor een tekstwissel zijn €7.50

Kan ik een ander lettertype kiezen?
Dat is mogelijk, onze lettertypen vind je hier

Hoe vaak mag ik dingen veranderen in het geboortekaartje?
Je hebt recht op 2 correctierondes. Met een correctieronde kun je kleine aanpassingen en tekstuele wijzigingen doorgeven voor het kaartje.
Tekstuele aanpassingen (voor de goedkeuring van de drukproef) zijn altijd gratis!

  • De eerste opzet van de kaart en de laatste (druk)proef worden niet geteld als correctieronden.
     
  • Houd er alsjeblieft rekening mee: dat fotobewerkingen niet binnen een correctieronde vallen. Als wij eenmaal jouw goedkeuring hebben ontvangen om je foto in de kaart te bewerken is het niet kosteloos mogelijk om naderhand noch voor een andere foto te kiezen. Wil je toch jouw foto in de kaart laten vervangen? Dan rekenen wij €24.95 voor de extra fotobewerking.

Is het mogelijk om de kleuren te veranderen in een geboortekaartje?
Kleine items in een geboortekaartje kunnen meestal wel worden om gekleurd, m.u.v. patronen in kleding.

Is het mogelijk om de achtergrond te veranderen in een geboortekaartje?
Dit is meestal wel mogelijk.  Vraag ons naar de mogelijkheden.

Grote & kleine aanpassingen van een Sprookjesgeboortekaartje.
Kleine aanpassingen (het omkleuren, toevoegen of weglaten van kleine items) zijn altijd gratis. Grote aanpassingen nemen bij sprookjeskaarten erg veel tijd in beslag en kunnen wij helaas niet gratis voor je doen. Grote aanpassingen zijn o.a. wanneer wij verschillende kaarten moeten samenvoegen of wanneer wij een complete background (achtergrond) moeten vervangen in een kaart.

Kan ik een enkel geboortekaartje laten omzetten naar een dubbelgevouwen kaart?
Dit is meestal wel mogelijk zonder extra kosten.  Alleen wanneer wij een kaart  naar een double door kaart moeten omzetten (een drieluik kaart met twee deurtjes) zijn de kosten+€10

Nadat mijn foto is geplaatst in de kaart, kan ik dan nog kiezen voor een nieuwe/andere foto?
Een foto bewerken voor een sprookjeskaart is niet met 1 druk op een knop gebeurd. Als je ons foto's stuurt voor het geboortekaartje, vragen wij jouw goedkeuring om de best geschikte foto te plaatsten. Als wij eenmaal jouw goedkeuring hebben ontvangen, gaan wij de foto bewerken en is het niet meer kosteloos mogelijk om later toch nog voor een andere foto te kiezen. Wil je toch liever een nieuwe foto aanleveren voor de kaart? Dan rekenen wij €24.95 voor het vervangen en het opnieuw bewerken van een nieuwe foto. Dus kijk alsjeblieft goed naar de foto, of je deze zelf goed vind voor in de kaart, voordat je akkoord geeft voor bewerking.

 


 

© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel