FAQ m.b.t. het corona virus


Vragen over je bestelling van geboorte & wenskaarten

Kan ik een bestelling plaatsen?
Jazeker. Wij zijn gewoon open volgens onze reguliere openingstijden en er zijn geen vertragingen in aflevering.

Zijn jullie gewoon open?
Wij zijn gewoon open, houden onszelf en elkaar heel goed in de gaten en werken onder de meest mogelijke hygiënische omstandigheden gewoon door.

Is mijn bestelling wel veilig m.b.t. het corona virus?
Als je kaartjes bij ons besteld behandelen wij jouw bestelling met de grootste zorg en nemen wij de verantwoordelijkheid m.b.t. de meest hygiënische maatregelen mogelijk. Zo werken wij met handschoenen bij het afdrukken en het verpakken van de kaarten en worden de oppervlaktes van onze machines en inpaktafels na iedere bestelling gedesinfecteerd.

Heb je een digitaal bestand besteld van een social media geboortekaartje of droomfoto? Deze wordt ook digitaal naar je verstuurd.


Vragen over de foto studio & fotoshoots

Kan ik een fotoshoot (newborn/cake smash/ maternity/familyshoot) boeken?
Dit is nu gewoon mogelijk. Je ontvangt van ons de nodige info voor de shoot m.b.t. het corona virus. Bij eventuele verkoudheidsklachten van ons of van jou/jullie, schorten wij de shoot op.

Kan ik een groepsfoto laten maken?
Groepsfoto's van 1 gezin kunnen gewoon geboekt worden. Wil je een groepsfoto met vrienden of overige familieleden? Neem dan contact met ons op.


Vragen over onze winkel

Kan ik pasfoto's laten maken?
Ja. Je kunt nog steeds langskomen om je pasfoto te laten maken. Wij hebben diverse maatregelen genomen om het contact met klanten te beperken: wij houden afstand van de klant, en desinfecteren de pasfoto kruk/stoel, de toonbank en het pinapparaat na iedere klant om zo eventuele besmettingen te voorkomen.

Is jullie winkel open?
Wij zijn gewoon open, houden onszelf en elkaar heel goed in de gaten en werken onder de meest mogelijke hygiënische omstandigheden gewoon door.

Kan ik foto's / vergrotingen en drukwerk laten drukken?
Ja dit is gewoon mogelijk. Wij hebben diverse maatregelen genomen om het contact met klanten te beperken: wij houden afstand van de klant, en desinfecteren onze apparatuur, de toonbank en het pinapparaat na iedere klant om zo eventuele besmettingen te voorkomen.


*Wij volgen het beleid van RIVM. Lees hierover meer op de website van het RIVM
Be safe & wees lief voor elkaar 💗

© 2010 - 2020 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel