Sprookjes foto`s
~Informatie~


 

Sprookjes fotografie
Fotografie Sprookjesfoto`s
Jullie kunnen  zelf de foto maken van jullie kind voor de Sprookjesfoto of jullie kunnnen dit door ons laten doen in onze studio. Voor het maken en aanleveren van een eigen foto verwijzen wij jullie graag naar onze foto tips.

Aanpassingen van de Sprookjesfoto`s
Jullie kunnen ieder Sprookjesontwerp uit onze collectie aanpassen naar eigen wens. Kleine aanpassingen in een Sprookjesfoto zijn kosteloos.

 

thisimageisdigitallyregisteredandcopyrightedbyartfotoservicegroep.jpg

Nieuw of eigen ontwerp voor een Sprookjesfoto
Hebben jullie een eigen idee voor een sprookjesfoto? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee. De ontwerpkosten voor een geheel nieuw ontwerp zijn gemiddeld €50 maar kunnen variëren afhankelijk van jullie wensen.

Hoelang duurt het?
Het duurt gemiddeld 2 werkdagen voordat jullie Sprookjesfoto klaar is. Voordat wij de foto voor jullie gaan afdrukken kunnen jullie eerst een voorbeeld van de Sprookjesfoto bekijken, deze versturen wij ter goedkeuring naar jullie E-mail adres.

Art Foto Service Groep Sprookjesfotografie

 

Afdrukken van een Sprookjesfoto
Sprookjesfoto`s kunnen afgedrukt worden als foto, op canvas (HD). Klik hier voor de afdruk prijzen. Afdrukken als (foto)behang, op hout,  plexiglas, of op HD Metal zijn ook mogelijk.

Sprookjesfoto's nabestellen
Nabestellingen van Sprookjes en Fantasiefoto`s zijn mogelijk tot 1 jaar na aflevering.
 

 


Klik hier om deze film in youtube te bekijken

 

 

 

 

© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel