29 -01-'21 '*Maak zelf de perfecte babyfoto*' - 7 tips

'*Maak zelf de perfecte babyfoto*' - 7 tips

.: '*Maak zelf de perfecte babyfoto*' - 7 tips
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

 

Foto’s van prachtige wondertjes. Je ziet het overal. Van die super cute babyfoto’s die je keer op een keer "ahhh" en smeltmomentje geven. En misschien is dit ook wel iets wat je zelf zou willen. Je hebt net je wondertje gekregen en dit moment wil je vastleggen. Dat snappen wij.

Er zijn een aantal fotografen die nog steeds wel newborn shoots aanbieden tijdens de lockdown, zo ook wij. Maar wij begrijpen dat je dit door de vele maatregelen en misschien ook je angst niet aandurft. 

Daarom hebben wij een paar handige tips voor je zodat jij zelf de perfecte foto kunt maken en het prachtige moment kunt vastleggen.

1e TipJe kunt de foto gewoon met je telefoon maken. Tegenwoordig zijn die telefoons zo goed, dat het vaak niet te onderscheiden is wanneer een foto met een digitale camera is gemaakt. Belangrijk is dat je de tijd neemt en met het daglicht mee fotografeert. Kijk of de baby egaal is verlicht (geen zonlicht op de baby). Zo krijg je de juiste belichting  en hoef je er niet perse een filter overheen te doen:). 

2e TipAfhankelijk wat wat voor soort foto je wilt, vanuit welke hoek je dan de foto maakt. Zolang je maar niet onder het neusje fotografeert.
De gezegde is: “Don’t shoot up the nose”. Wanneer je Googled zie je meteen wat we bedoelen;)

3e TipGebruik een comfortabele, solide ondergrond  zoals een matras of een stevig kussen (niet te zacht).

4e TipKies een egaal gekleurde ondergrond voor de baby (fijne structuur) of een super schattig, mooi en lekker fluffy dekentje.

5e TipBaby liever zonder kleertjes? Zorg dat het geslacht niet zichtbaar is in de foto.

6e TipMaak je foto extra speciaal door een sprookjesfoto of droomfoto te bestellen. Zo heb je toch je eigen mini newborn shoot :). je ontvangt dan eenvoudige tips en wij verwerken de foto dan in de gekozen achtergrond.

7e TipZorg ervoor dat je kindje tevreden is, lekker warm ligt en bovenal veilig ligt. Veiligheid voor alles.

Extra tips nodig? Klik hier :)

Het zijn er nogal wat he? Met deze tips moet het zeker gaan lukken! 

Wij hopen dat wij je hiermee een beetje op weg helpen en dat dit het voor jou toch mogelijk maakt om dit speciale moment vast te leggen en hier een prachtige herinnering van te maken.

Liefs van ons

 

 

© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel