21-01-'21Kraambezoek tijdens Corona - 4 tips

Kraambezoek tijdens Corona - 4 tips

.: 21-01-'21 | 4 tips voor kraambezoek
Vorige Artikel 4 van 4

Je verwacht een mini, gefeliciteerd!  

Zoals het nu is, mag je geen bezoek ontvangen. Het kleintje vasthouden en knuffelen   mag nu helaas niet en helaas weten we niet wat de toekomst brengt.

Sommige vinden dit juist super fijn, op je roze of blauwe wolk heerlijk genieten van elkaar en de rust. Maar sommige vinden het misschien wel helemaal niets en willen graag hun wondertje showen aan familie en vrienden, lekker knuffelen en dat zij je plaatje van dichtbij kunnen bewonderen en vooral gewoon even lekker samen zijn en van dit speciale moment kunnen genieten.

Er zijn gelukkig andere manieren voor jouw familie, besties of bekenden toch betrokken te zijn in deze speciale periode.

Hieronder 4 tips:

1e Tip: Een geboortekaartje met eigen foto. Ideaal in deze tijd en op deze manier laat je je mini extra shinen en kun je je kleintje aan iedereen laten zien. 

2e Tip: Wonen bepaalde vrienden en familie wat verder weg? Vraag ze om te videobellen. Zet wat hapjes op tafel, hang  de slingers op en maak er een videobelkraamfeestje van:). (Of ook leuk als Babyshower of Gender reveal.)

3e Tip: Ga je geboortekaartjes versturen? Zet er een (k)raamzinnetje op en vraag ze om langs te komen voor een (k)raambezoek. Ze kunnen dan langs komen en van buiten jouw wondertje toch van dichtbij bewonderen. Vooral voor opa’s, oma’s, ooms en tantes (en je besties) erg fijn. Een extra tip... Laat ze meteen wat boodschapjes of iets lekker meenemen;).

4e Tip: Kies voor een Kraamfeest op een later moment. Misschien ben je wel in de winter uitgerekend. Dan kun je ervoor kiezen het in de zomer te doen(hopende op versoepelingen:)) en maak er meteen een heerlijk fijn buitenfeestje /tuinfeestje van van .
Voeg een kraamborrelkaartje bij je geboortekaartje en nodig je vrienden en familie uit.

Het is allemaal even anders, maar wij denken dat de bovenstaande tips het misschien toch net iets leuker en makkelijker maken. Wij hopen dat dit ook voor jou het geval is. Het allebelangrijkste is natuurlijk dat jij en je gezinnetje gezond zijn.

Liefs van ons

 

 

© 2010 - 2021 Sprookjes geboortekaartjes met foto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel